Blog: Hoe bereid je je voor op een naaktscène? Actrice Alexandra Daddario over haar naaktscène in 'True Detective': 'Ik deed het gewoon'

"True Detective" zal kijkers niet alleen meer van de pikzwarte moordmysterie en geweldige optredens van Matthew McConaughey en Woody Harrelson bezorgen, maar zij zullen zich Alexandra Daddario herinneren in haar meest volwassen rol tot nu toe. De actrice is bekend van haar rollen in de 'Percy Jackson' serie en de meest recente 'Texas Chainsaw Massacre', maar de aflevering,'Seeing Things' waaraan Daddario deelneemt beschreef het als een "enorme uitdaging".

Alexandra Daddario's imposante borsten. Niets anders komt op als we denken aan actrice Alexandra Daddario. Niets boeit meer dan haar prachtige borsten. Onze obsessie met Daddario begon lange tijd geleden al. Nog vóór de eerste Percy Jackson film. We keken naar de saaie 'White Collar' op tv alleen maar om een glimp van haar op te vangen. We keken haar door het vreselijke 'Texas Chainsaw 3D' om haar rond te zien lopen in een strakke top en die karakteristieke borsten. En toen kwam "True Detective" en dat veranderde alles. Alexandra Daddario heeft de mooiste borsten ooit vertoond op HBO. Zelfs beter dan alles wat je op dat tietenfeest van 'Game of Thrones' ziet. Met borsten om voor te sterven en ogen om te verdwalen, moet ze gewoon topless worden in een elke show. Zó betoverend is ze.

Maar ze is niet alleen maar borsten. Alexandra is prachtig. Ze heeft een prachtig paar blauw-grijze ogen, die echt haar ravenzwarte haren aanvullen. Ze is lang ook, bij 1.73m. Maar haar ogen staren gewoon recht in je ziel. Soms is het moeilijk om gewoon te stoppen met naar haar kijken. Zelfs haar imposante borsten zijn totaal storend.

De op dat moment (2014) 27-jarige gaat helemaal naakt in de tweede aflevering. Haar karakter, Lisa Tragnetti, heeft een affaire met detective Hart, gespeeld door Woody Harrelson. In deze scène slaat ze hem in de handboeien en trekt verleidelijk al haar kleren uit. Hoewel het eruit zag alsof het makkelijk was voor Alexandra om naakt te gaan, zei ze onlangs in een interview toe dat het moeilijk was. Alexandra gaf toe dat haar rol in True Detective "uitdagend" en dat het krijgen van naakt  geen gemakkelijke beslissing was.

Op de dag van de scène vond Daddario troost in haar meer medespeler, wiens ervaring haar door een situatie hielp die lastig zou kunnen worden.

"Woody heeft zoveel verschillende dingen gedaan. Hij maakte de hele situatie zeer aangenaam," zei Daddario. "Het was niet lastig in die zin. Voorafgaand aan de scène probeerde ik er niet teveel over na de denken over de meer intieme taferelen en soort van deed het gewoon. [Harrelson] is er geweest en heeft het gedaan. Hij is Woody Harrelson. Als er iemand is met wie ik me goed zou voelen dan het is iemand als hij".

Na haar eerste naaktscène werd ze overladen met reacties. "True Detective" maakte een enorm verschil in haar leven en carrière. Ze is nu voor altijd naakt op tv en op internet. Wanneer ze nu oud is en haar kinderen roepen dat ze 'koel' is, kan ze zeggen' Je moeder was jong en heet tegelijk'. Ze denkt nog na over hoe ze alles op het internet kan blokkeren voor haar nog ongeboren kinderen.

Daddario heeft nog een paar andere films op haar naam waarin ze met haar imposante borsten mag zwaaien, maar geen volledige frontaal naakt of zelfs iets dat daar in de buurt komt. Geen vervelende uitgelekte foto's en selfies (nog) niet uit de Fappening. Geen toevallige sextape of naakt video's met een vriend. Geen duidelijke kamelenteen in het openbaar, ook.

"Ik denk één ding over deze rol en dat is dat het een grote uitdaging voor mij was. Ik zag het als een interessante uitdaging. Ik wilde echt een deel van de show uitmaken, en ik begreep waarom de naaktheid en nodig was voor het personage .... Het karakter is echt anders dan alles wat ik eerder heb gedaan. De naaktheid was slechts een onderdeel daarvan"

(vertaling van MTV News, 17 januari 2014) 

Alexandra Daddario's 'True Detective' volledige naaktscène (via Pornhub)

Hotel vol Verlangens is een erotische vertelling in dagboekvorm over het maken van keuzes. Het is vloeiend geschreven, stijlvol en met een eigentijdse blik op de maatschappij waarin we leven. Het is een treffend, helder en beeldend verhaal over een groep vrouwen, die graag dat ene stapje extra wil zetten, maar waarbij de durf ontbreekt. Onbewust hangen deze vrouwen zich op aan de enige man in het gezelschap. Niet omdat hij er goed uit ziet of veel geld heeft, maar vanwege zijn levensstijl.

'Hotel vol Verlangens' is een geregistreerde merk- en handelsnaam van HQ/e