Het Canada Project

Omslag Het Canada Project
 

ENGLISH VERSION

 Product aanschaffen

 

 

 

 

Het Canada Project

Kun je het leven samenvatten in een scenario? Peter van Gelder denkt van wel. Nadat zijn vriendin Ilona vóór zijn ogen wordt vermoord is zijn leven volledig ingestort. Hij besluit een nieuw leven op te bouwen in Canada. Door zijn voorliefde voor vrachtwagens wil hij daar aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Er is daar namelijk een schrijnend tekort aan. De Canadezen moeten vrachtwagenchauffeurs dus wel met open armen ontvangen. Maar de werkelijkheid is anders. Via een arbeidsbemiddelaar komt hij uiteindelijk in St. John's Church terecht. Net als hij dat dorpje wil verlaten voor een andere standplaats, ontmoet hij de Amerikaanse actrice Tessa Hargrove: een vrouw van het snelle leven, het snelle geld. Zijn zorgvuldig voorbereide scenario dreigt hierdoor te ontsporen. Ook, omdat Ilona hem regelmatig komt opzoeken.

Het Canada Project is vlot geschreven en bevat sterke dialogen. De voorbereiding wordt gedetailleerd beschreven en er wordt ingegaan op het beroep van vrachtwagenchauffeur in Canada. Als één van de eerste boeken in Nederland wordt Het Canada Project ondersteund met een weblog,die je meeneemt naar het Canada van 2005, het jaar waarin dit verhaal zich afspeelt. Dit weblog geeft een beeld van de werkzaamheden van een vrachtwagenchauffeur in Canada, laat documenten zien en geeft achtergrondinformatie. Het weblog is toegankelijk via de website van HQ/e of het ebook zelf.

Hier alvast een voorproefje:

Logo YouTube

Weblog Het Canada Project met achtergrondinformatie (deels Engelstalig)

Persbericht rondom uitgave Het Canada Project

Promotiefilm Het Canada Project (YouTube)

 

Productinformatie
Auteur Paul Henriquez
Redactie Diederick van Elst
Taal Nederlands, met Engelse/Engelstalige teksten en afkortingen
Genre Roman
Formaat ePub met Adobe DRM
Kopieerrechten Het kopiëren van (delen van) de pagina's is niet toegestaan
Geschikt voor Alle e-readers, telefoons en tablet pc's voorzien van reader software
ISBN 978-90-817568-1-5
Prijs E 9,99
Bechikbaar via ebook.nl, ebooktekoop.nl, bol.com

Licentiehouder: HQ/e Concepts.

Het Canada Project is een geregistreerde handelsnaam van HQ/e

hetcanadaproject.nl is geregistreerd door HQ/e Concepts

Alle leveranties van en communicatie met HQ/e geschieden uitsluitend op grond van de bij de Kamers van Koophandel te Tilburg onder depotnummer 52808505 gedeponeerde algemene voorwaarden. Hier treft u een uittreksel daarvan