Hotel vol Verlangens

Boekomslag HVV
 

ENGLISH VERSION

Product aanschaffen

Hotel vol Verlangens

Eigenlijk willen we het allemaal wel; even buiten de gebaande paden lopen. Even tegen de stroom in zwemmen. Uit angst te worden verstoten uit onze omgeving geven we niet toe aan dat gevoel, dat in ieder mens wel schuilt. Het is om die reden, dat we iedere dag opnieuw als voorgeprogrammeerde robots beginnen aan hetzelfde ritme. Sterker nog: ons hele leven is opgebouwd uit diezelfde fases. Het ritme succesvol doorbreken is slechts een paar van ons gegeven. De rest ontbreekt lef en durf.

De hoofdpersonages uit Hotel vol Verlangens worstelen daar ook mee. Tegen de stroom in zwemmen blijkt moeilijker dan gedacht. Totdat ze elkaar tijdens een vakantie op een zonnig toeristeneiland ontmoeten en blijkt, dat niemand alleen staat. Hartsvriendinnen komen hierdoor zaken van elkaar te weten, die anders verborgen zouden blijven. Stoere vrouwen veranderen plotseling in kleine meisjes. Ze komen erachter dat er meer is dan dat eeuwige perfecte plaatje, dat feitelijk alleen maar uit materialisme bestaat. Allemaal hebben ze dezelfde overeenkomst: hun verlangens.

Hotel vol Verlangens is een erotische vertelling in dagboekvorm over het maken van keuzes. Het is vloeiend geschreven, stijlvol en met een eigentijdse blik op de maatschappij waarin we leven. Het is een treffend, helder en beeldend verhaal over een groep vrouwen, die graag dat ene stapje extra wil zetten, maar waarbij de durf ontbreekt. Onbewust hangen deze vrouwen zich op aan de enige man in het gezelschap. Niet omdat hij er goed uit ziet of veel geld heeft, maar vanwege zijn levensstijl.

Hier alvast een voorproefje:

Logo YouTube

Weblog Hotel vol Verlangens met achtergrondinformatie

Persbericht aankondiging Hotel vol Verlangens

                                          
Productinformatie
Auteur Paul Henriquez
Redactie Bianca Kroon
Taal Nederlands
Genre Erotiek (erotische vertelling)
Formaat ePub met watermerkbeveiliging
Kopieerrechten Het printen van de pagina's is niet
toegestaan
Geschikt voor

Alle e-readers, telefoons en tablet pc's voorzien

van reader software

ISBN 978-90-817568-0-8
Prijs E 9,99
Beschikbaar via

eBook.nl, Van Stockum, Bruna, Postorder Boekhandel,

Libris, AKO en Bol.com

 

Licentiehouder en merkeigenaar: Hotel vol Verlangens is een geregistreerde merknaam van HQ/e Concepts. Hotel vol Verlangens is een geregistreerde handelnaam van HQ/e. hotelvolverlangens.nl is geregistreerd door HQ/e Concepts

Alle leveranties van en communicatie met HQ/e geschieden uitsluitend op grond van de bij de Kamers van Koophandel te Tilburg onder depotnummer 52808505 gedeponeerde algemene voorwaarden. Hier treft u een uittreksel daarvan