Televisie & Film

filmcamera

HQ/e Concepts is als merkeneigenaar van HQ/e gespecialiseerd in fictie, waarbij de nadruk ligt op de genres erotiek, drama en actiethriller. Hiermee richt HQ/e zich op een brede, toch volwassen en avontuurlijk ingestelde doelgroep. Alle ideeën ('formats'), die als basis (kunnen) dienen voor (toekomstige) uitgaven, worden geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau voor de Intellectuele Eigendom in Den Haag of de notaris, en zijn ondergebracht bij HQ/e Concepts. Daarnaast is HQ-e concepts eigenaar van verschillende url´s.

Op dit moment bevat de nog immer groeinde portefeuille van HQ/e Concepts 15 formats en 3 geregistreerde merknamen, in de genres erotiek, (actie)thriller en drama.

Waarom HQ/e Concepts?

Lef, idealisme en vernieuwing zijn de eigenschappen, die HQ/e als geheel en haar uitgaven in het bijzonder het beste karakteriseren. Kenmerken, die terug zijn te vinden in de formats en die ze een unieke glans geven. Ideeën, waar kwalitatief hoog drama wordt geboden in messcherpe en diepgaande dialogen. Heldere uitgangspunten, die soms ook controversieel zijn. De uitgaven van HQ/e willen vooral een boodschap overbrengen; de verhalen van HQ/e werpen een kritische blik op de hedendaagse samenleving, zoals het erotische verhaal Hotel vol Verlangens, waarin de personages worstelen met hun keuzes. Ook in de roman Het Canada Project moeten zware keuzes worden gemaakt, die van invloed zijn op de toekomst. De catalogus met ideeën geeft een breed scala aan mogelijkheden. De op deze website getoonde uitgaven geven een goed beeld van deze concepten, hoewel het volledige aanbod omvangrijker is. Op dit moment is er al een fors aantal formats beschikbaar en dat aantal is groeiende. Benieuwd hoe HQ/e Concepts kan bijdragen aan uw producties? Dan wil HQ/e Concepts graag met u het gesprek aan gaan.

Benieuwd of HQ/e Concepts ook iets kan beteken voor uw TV-productiebedrijf? Neem dan contact met ons op